Asteri stärker företagsledningen

Asteri välkomnar ny driftsdirektör med fokus på utveckling & tillväxt

Asteri Facility Solutions

3/2/2024

1/4/2023

1 min läsning

Kund

Nyheter

Partnerskap

Växtkraft i organisationen

Vi är glada att välkomna Ola Sarvik som tillträder som ny Driftsdirektör för Asteri FM & Cleaning. Ola kommer att ansvara för att leda och utveckla vår driftsorganisation och kundrelationer med fokus på tillväxt och stärkande av vår marknadsposition. Med sig till Asteri har han en gedigen erfarenhet från Facility Management-brans chen från olika ledande positioner inom tjänsteutveckling, försäljning och driftsledning.

Samtidigt gör vi också en satsning på vårt affärsben Hotellservice där Johan Israelsson nu fullt ut kommer fokusera på att utveckla affären - där vi satt lika ambitiösa mål för tillväxt.

- Att få med Ola som en viktig nyckelspelare i vår tillväxtresa känns oerhört tryggt, säger Maria Chagot, VD Asteri. -Med hans kunskap och långa erfarenhet har vi nu de allra bästa förutsättningarna för att nå våra ambitiösa tillväxtmål. Genom att dela driftsorganisationen i två driftsenheter skapar vi också växtkraft och mer fokus på både kunder och att utveckla vår leverans.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.