En pålitlig lösning för en renare upplevelse

Daglig städning för hotell

Om daglig städning

Skapa en positiv gästupplevelse med vår högkvalitativa dagliga städtjänst för hotell. Vårt erfarna team garanterar en noggrann rengöring med användning av miljövänliga produkter. Vi förstår vikten av flexibilitet. Därför erbjuder vi en skräddarsydd lösning för varje hotell, med möjlighet till dagliga, vecko- eller månadsbaserade städtjänster. Vårt mål är att leverera en förstklassig städtjänst som gör att ni kan koncentrera er på er kärnverksamhet - att tillhandahålla den bästa möjliga hotellupplevelsen för era gäster. Självklart har vi kollektivavtal och är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Välkommen att boka en kostnadsfri offert

Vi kan med vår erfarenhet och kompetens offerera avancerad städning. Låt oss se om vi kan möta era behov. Boka en kostnadsfri offert idag och bli kontaktad inom 24h.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt offertförfrågan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om daglig städning

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Vad erbjuder ni för städtjänster?

Vi erbjuder daglig/regelbunden städning för hotell av allmänna ytor såsom lobby, gym & spa, korridorer och trapphus. (Se också vår tjänst Rumsstädning) Vi använder endast miljövänliga och effektiva rengöringsprodukter för att säkerställa en hälsosam och säker miljö.

Hur ofta kommer ni att städa mitt hotell?

Vår service skräddarsys helt efter ert hotells behov. Vi erbjuder dagliga, vecko- eller månadsbaserade städtjänster, beroende på ditt hotells specifika behov. Vi städar med den regelbundenheten du önskar helt enkelt.

Hur vet jag att ni kommer att leverera en hög kvalitet på städningen?

Vårt team av lokalvårdare är erfarna och välutbildade, och vi erbjuder regelbundna kvalitetskontroller för att säkerställa utförandets kvalitet.

Vilka rengöringsprodukter använder ni?

Vi använder endast miljömärkta och effektiva rengöringsprodukter för att säkerställa en hälsosam och säker miljö för gästerna och personalen.

Kan ni anpassa er tjänst efter mitt hotells specifika behov?

Ja, absolut! Vi erbjuder en skräddarsydd lösning för varje kund och arbetar nära med varje hotell för att säkerställa att deras specifika önskemål och krav uppfylls.

Hur kan jag anlita er för mina städtjänster?

Du kan enkelt anlita oss genom att kontakta oss via vår hemsida eller telefon. Vi kommer att arbeta nära med dig för att säkerställa att du får den bästa möjliga servicen.

Kan ni tillhandahålla städtjänster dygnet runt?

Ja, vi har möjlighet att utföra städtjänster dygnet runt för att säkerställa att eventuella problem löses snabbt och effektivt.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.