Effektiv, tillförlitlig & miljövänlig avfallshantering

Avfallshantering

Om Avfallshantering

Asteri erbjuder fossilfri avfallshantering och källsortering för ditt företag. Vi kan ta ansvar för hela hanteringen av avfall. Vi ser till att det är rent vid återvinningsstationerna, att bortforsling och hantering av grovsopor och kontorsåtervinning fungerar friktionsfritt. Vi kan erbjuda designade kärl som smälter in på kontoret och traditionella kärl för avfallsrummet. Vi erbjuder en anpassad lösning för varje kund, inklusive tidsplaner som passar era behov och en systematisk rapportering för att säkerställa att vi uppfyller alla krav. Söker du ett företag som erbjuder en effektiv, tillförlitlig och miljövänlig avfallshantering, tveka inte att kontakta oss idag!

Välkommen att boka en kostnadsfri offert

Låt oss se om vi kan möta era behov. Boka en kostnadsfri offert idag och bli kontaktad inom 24h.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt offertförfrågan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om avfallshantering

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Vad inkluderar er avfallshantering?

Vår tjänst omfattar allt från insamling och transporter till tömning och bortskaffande av avfall. Vi erbjuder också en anpassad lösning för varje kund, inklusive tidsplaner som passar deras behov och en systematisk rapportering för att säkerställa att vi uppfyller alla krav.

Hur ser era tidsplaner ut för avfallshantering?

Vi erbjuder tidsplaner som passar våra kunders behov, inklusive regelbundna insamlingstider och möjlighet till specifika tider för avfallshantering enligt önskemål.

Hur säkerställer ni kvalitet och tillförlitlighet i er tjänst?

Vi har erfarna medarbetare med bred kunskap om branschen och vi är alltid uppdaterade med de senaste regelverken och teknikerna. Vi har också ett stort nätverk av samarbetspartners som gör det möjligt för oss att erbjuda en hög kvalitet och tillförlitlig tjänst.

Är ni ett miljövänligt företag?

Ja, vi är starkt engagerade i miljöfrågor och arbetar för att minimera vår påverkan på miljön genom att använda miljövänliga tekniker och material. Asteri miljöarbete är certifierat enligt ISO 14001.

Passar era tjänster till företag i alla? storlekar?

Ja, vi har erfarenhet av att arbeta med företag i alla storlekar, från små lokala företag till stora multinationella företag.

Kan ni erbjuda specifika lösningar för avfallshantering?

Ja, vi erbjuder en mängd olika lösningar för avfallshantering, inklusive återvinning och materialåtervinning, beroende på våra kunders behov och önskemål.

Kan ni erbjuda rapportering och mätning av avfallshanteringen?

Ja, vi erbjuder en systematisk rapportering för att säkerställa att vi uppfyller alla krav och för att hjälpa våra kunder att mäta och förbättra sin avfallshantering över tid. Vår rapportering inkluderar information om mängden och typerna av avfall som samlats in och hur det hanterades, inklusive återvinning och bortskaffande.

Hur hanterar ni säkerheten i ert avfallshanteringsarbete?

Vi tar säkerheten på allvar och har strikta rutiner för säker hantering av avfall. Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade enligt gällande säkerhetsbestämmelser.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.