Förbättra dina medarbetares utsikter med professionell fönsterputs

Fönsterputs

Om fönsterputs

Asteri erbjuder fönsterputstjänster till företag. Vi rengör alla typer av fönster, däribland treglasfönster, skyltfönster och vanliga fönster. Vi utför även fönsterputsning på hög höjd. Våra erfarna och kompetenta medarbetare använder effektiva metoder och vi inspekterar gärna fönstren med er efter putsning för att säkerställa att du är nöjd. Rena fönster ger utsikt, ljus och daglig arbetsglädje. Därför ska uppgiften skötas av en pålitlig och erfaren samarbetspartner, där både pris och kvalitet är rätt. Du som kund väljer om du vill ha fönsterputsning regelbundet eller vid behov. Vår fönsterputsning är flexibel och utförs på den tid som passar dig och ditt företag. Kontakta oss gärna för en offert!

Välkommen att boka en kostnadsfri offert

Vi kan med vår erfarenhet och kompetens offerera avancerad städning. Låt oss se om vi kan möta era behov. Boka en kostnadsfri offert idag och bli kontaktad inom 24h.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt offertförfrågan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om fönsterputs

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Vad är inkluderat i er fönsterputstjänst?

Vårt fönsterputs inkluderar rengöring av alla synliga ytor på dina fönster, inklusive ramar, regel, galler och andra detaljer. Vi använder den senaste tekniken och de bästa rengöringsprodukterna för att ge dig ett strålande resultat.

Hur ofta bör vi fönster putsas?

Det beror på vad dina fönster utsätts avseende väder, vind och luftföroreningar. Vi erbjuder regelbunden fönsterputs eller vid behov, och kan anpassa vår tjänst enligt dina önskemål.

Är era fönsterputsare utbildade?

Ja, alla våra fönsterputsare är utbildade och har gått en omfattande utbildning för att säkerställa deras kompetens och säkerhet på arbetsplatsen.

Kan vi få en gratis offert på fönsterputstjänster?

Ja, du kan enkelt kontakta oss via hemsidan för en gratis offert på vårt fönsterputs tjänster. Vi ger dig en kostnadsförslag baserat på dina specifika behov.

Använder ni miljövänliga rengöringsprodukter?

Ja, vi är mycket angelägna om att skydda miljön och använder endast miljövänliga rengöringsprodukter för vårt fönsterputs.

Kan ni anpassa er fönsterputs tjänst efter specifika behov?

Ja, vi är flexibla och anpassar vår tjänst enligt era specifika behov och preferenser. Vi strävar alltid efter att tillfredsställa våra kunders behov.

Vilken typ av fönster kan ni putsa?

Vi kan rengöra alla typer av fönster, inklusive vanliga fönster, skyltfönster, tredubbla fönster och andra specialfönster. Vi erbjuder även höghöjdstjänster.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.