Effektiv, pålitlig & skräddarsydd service

Flyttstädning

Om flyttstädning

Asteri erbjuder flyttstädning för företag. Vi kan flyttstäda både den lokal du lämnar och den lokal du flyttar till. Vi förstår att varje företag har unika behov och önskemål när det gäller flyttstädning, och vi erbjuder därför en skräddarsydd lösning för varje kund. Vi tar oss tid att förstå dina specifika behov och önskemål och anpassar vår städtjänst för att möta dem. Vi är flexibla och utför flyttstädningen den tid som passar dig och din verksamhet bäst. Vårt team av professionella lokalvårdare har erfarenhet och kompetens, samt använder miljömärkta produkter. Det innebär att lokalerna blir rena, hälsosamma och grundligt städade. Låt oss hjälpa ditt företag med flyttstädning! Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

Välkommen att boka en kostnadsfri offert

Vi kan med vår erfarenhet och kompetens offerera avancerad städning. Låt oss se om vi kan möta era behov. Boka en kostnadsfri offert idag och bli kontaktad inom 24h.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt offertförfrågan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om flyttstädning

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Vad är flyttstädning?

Flyttstädning är rengöring av lokaler i samband med flytt. Det inkluderar en grundlig städning av alla ytor och utrymmen, inklusive kontorslokaler, toaletter, kök och andra gemensamma områden.

Är ni försäkrade för flyttstädning?

Ja, vi har en fullständig försäkring som täcker alla aspekter av vår flyttstädsstjänst. Vi är dedikerade till att säkerställa en säker arbetsmiljö för både våra anställda och kunder.

Kan ni anpassa er flyttstädning till våra specifika behov?

Ja, vi erbjuder en skräddarsydd lösning för varje kund, och vi tar oss tid att förstå dina specifika behov och önskemål. Vi arbetar med dig för att säkerställa att vi anpassar vår städtjänst för att möta dina önskemål.

Vad ingår i flyttstädning?

Flyttstädning inkluderar en noggrann städning av alla ytor och utrymmen, inklusive kontorslokaler, toaletter, kök och andra gemensamma områden. Vi använder endast högkvalitativa produkter och utrustning för att säkerställa en grundlig städning.

Hur lång tid tar det att genomföra en flyttstädning?

Tiden för en flyttstädning varierar beroende på storleken på den nya lokalen och det specifika städbehovet. Vi arbetar med varje kund för att säkerställa att vi har tillräcklig tid för att utföra en noggrann och effektiv städning.

Vem behöver flyttstädning?

Flyttstädning är lämplig för alla företag som planerar att flytta sina verksamheter till en ny lokal. Det säkerställer att den gamla lokalen är ren och redo för nästa hyresgäst. Det går så klart också bra att boka flyttstädning för den nya lokalen, för att säkerställa att den är redo för ditt företag.

Hur bokar jag en flyttstädtjänst?

Du kan enkelt boka en flyttstädning genom att kontakta oss, rätt kontaktuppgifter hittar du lätt här på vår hemsida. Vi kommer att be dig om information om lokalen och dina specifika städbehov, så att vi kan säkerställa att vi erbjuder en skräddarsydd lösning för dig.

När erbjuder ni flyttstädning?

Vi erbjuder flyttstädning som en regelbunden tjänst, och vi kan arbeta med dig för att säkerställa att städningen sker vid en tid som passar dig bäst, oavsett om det är på dagtid, kvällstid eller helg.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.