Förbättra dina medarbetares arbetsmiljö med gröna växter

Växter

Om växter

Förbättra ditt företags inomhusmiljö och upplevelse med växtinredning. Asteri erbjuder ett brett sortiment av växter för att förbättra arbetsmiljön och skapa en mer trivsam omgivning. Vi erbjuder olika växtlösningar för er arbetsplats. Från hela växtväggar i exklusiv design till växtinredning smakfullt utplacerat för att komplettera övrig inredning. Förutom att leverera växterna, står vi också för skötsel. Vi säkerställer att era växter får lagom med vatten och näring för att säkerställa att de alltid ser friska och välskötta ut. Vill du göra arbetsmiljön på ditt företag mer trivsam med gröna växter, kontakta oss redan idag! Tillsammans kan vi hitta den perfekta lösningen för ditt företag.

Välkommen att boka en kostnadsfri offert

Boka en kostnadsfri offert idag och bli kontaktad inom 24h.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt offertförfrågan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om växter

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Vilka trädgårdsmästare arbetar hos er?

Vi samarbetar med erfarna trädgårdsmästare. Tillsammans med dem har vi den kunskapen och erfarenheten som krävs för att förse era växter med den bästa möjliga omsorgen.

Vad för slags växter erbjuder ni?

Vi erbjuder ett brett utbud av växter, från krukväxter till växtväggar och trädgårdsplanteringar. Vi tar fram en lösning för att möta era specifika behov, önskemål och budget.

Kan ni hjälpa till med vattning och underhåll?

Ja, skötsel av växter ingår alltid för att vi ska kunna ge garanti på att det alltid ser friska och välskötta ut.

Varför är växter viktiga på arbetsplatser?

Växter renar luften och bidrar till en trevlig och välkomnande arbetsmiljö. Extra viktigt efter pandemin, både för dess luftrenande egenskaper och för trivseln.

Vilka är era leveranstider?

Våra leveranstider varierar beroende på vårt lagersortiment och ert specifika behov. Vänligen kontakta oss för att få en mer exakt leveranstid.

Kan ni anpassa erbjudandet efter våra specifika behov?

Ja, vi anpassar alltid vårt erbjudande för att möta era specifika behov och önskemål.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.