En ren & välkomnande arbetsplats med daglig städning

Daglig städning

Om daglig städning

Få en ren och ordentligt städad arbetsplats varje dag med Asteris erfarna team. Vi erbjuder högkvalitativ städning med miljövänliga produkter och modern utrustning för att säkerställa en säker och produktiv arbetsmiljö. Hos vissa av våra kunder städar vi till och med helt kemikaliefritt och använder i stället ultrarent vatten. Daglig städning innebär att våra lokalvårdare kommer till er och städar måndag-fredag, eller med den frekvens som du som kund väljer. Vår vision är att med Sveriges bästa service bidra till våra kunders framgång. Asteri är ett ansvarsfullt företag som är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet) och ISO 14001 (miljö) samt har tecknade kollektivavtal. Kontakta oss gärna för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag med en bekymmersfri lokalvård!

Välkommen att boka en kostnadsfri offert

Låt oss se om vi kan möta era behov. Boka en kostnadsfri offert idag och bli kontaktad inom 24h.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt meddelande har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om daglig städning

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Vem tillhandahåller städmaterialet?

Ofta är det vi på Asteri som tillhandahåller städmaterial, så som städmaskiner, mikrofiberdukar, mikrofibermoppar, med mera. Har du som kund städmaterial som du vill att vi använder kan vi i samråd komma överens om vad som passar i din verksamhet.

Är era lokalvårdare försäkrade?

Ja, vi har kollektivavtal och all vår personal är därigenom försäkrade. Företaget har därtill ansvarsförsäkring.

Använder ni miljövänliga produkter?

Vi använder i så stor utsträckning som möjligt miljömärkta produkter. Vi använder produkter märkta med Svanen, Bra Miljöval eller EU Ecolabel.

Kan ni anpassa städtjänsten för specifika behov?

Ja, vi arbetar tätt med våra kunder för att förstå deras specifika behov och skräddarsyr våra städtjänster för att passa deras unika arbetsmiljö.

Vilken utbildning har era lokalvårdare?

Våra medarbetare har utbildning och/eller erfarenhet inom lokalvård. Några har SRY eller PRYL-utbildning, andra har utbildats internt på Asteri. Inför ett nytt uppdrag introduceras all personal i hur städning ska utföras i just din lokal. I medarbetarnas introduktion ingår utbildning i säkerhet och hälsa på arbetsplatsen.

Hur ofta utför ni städning?

Vi erbjuder städning med den frekvens som du som kund väljer.

Hur ser ni till att alla krav på säkerhet och hälsa uppfylls?

Vi arbetar enligt systematiskt arbetsmiljöarbete och arbetar således med ständiga förbättringar. Vi följer upp våra medarbetares nöjdhet genom årliga enkätundersökningar och värderingssamtal.

Vilken utrustning använder ni för städningen?

Vi använder modern utrustning för att säkerställa en effektiv och högkvalitativ städning.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.