Ett välkomnande första intryck med högkvalitativa entrémattor

Entrémattor

Om entrémattor

Asteri erbjuder uthyrning och skötsel av entrémattor till företag över hela landet. Våra entrémattor är tillverkade av högkvalitativa material vilket ger en god absorberingsförmåga och lång hållbarhet. De är utformade för att effektivt absorbera skräp, smuts och fukt, vilket bidrar till att hålla din arbetsplats ren. Den gummerade undersidan håller mattan på plats och skyddar samtidigt ditt golv. Entrémattorna finns tillgängliga i olika storlekar och färger, med eller utan tryck. Vi är stolta över att även kunna erbjuda miljövänliga alternativ. Vi hjälper dig gärna att välja ut den perfekta entrémattan för ditt företag!

Välkommen att boka en kostnadsfri offert

Låt oss se om vi kan möta era behov. Boka en kostnadsfri offert idag och bli kontaktad inom 24h.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt offertförfrågan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om entrémattor

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Vad är en entrématta och varför är den viktig?

En väl vald entrématta bidrar till att skapa ett positivt första intryck för medarbetare och kunder. Entrémattor placeras innanför entrén i företagets byggnad. Den absorberar smuts, skräp och vatten från skor, vilket skyddar ditt golv.

Vad gör ni för att minimera miljöpåverkan?

Vi är stolta över att erbjuda hållbara och miljövänliga alternativ för entrémattor och är engagerade i att minimera vår miljöpåverkan. Vi jobbar hårt för att främja hållbar utveckling och göra en positiv skillnad i samhället.

Erbjuder ni märken och modeller?

Ja, vi erbjuder ett brett utbud av märken och modeller för entrémattor. Vi har något för alla behov, inklusive de senaste teknikerna och materialen

Kan ni skräddarsy entrémattor för mitt företag?

Ja, vi erbjuder skräddarsydda lösningar, med till exempel ditt företags logotyp tryckt, för entrémattor för att säkerställa att du får den bästa möjliga lösningen för ditt företag.

Erbjuder ni installation av entrémattor?

Ja, vi erbjuder en professionell installationstjänst för alla våra entrémattor. Vi har en erfaren och kompetent team som säkerställer att din entrématta blir installerad korrekt och effektivt.

Hur lång tid tar det att få en entrématta levererad?

Det beror på den valda produkten och storleken på mattan. Vi strävar alltid efter att leverera snabbt och effektivt, så du kan få din entrématta så snart som möjligt.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.