Uppgradera arbetsmiljön med färska fruktkorgar

Fruktkorgar

Om fruktkorgar

Ge dina anställda det lilla extra med våra noggrant komponerade fruktkorgar. Vi erbjuder en mängd olika sorter av friska och mogna frukter, levererade regelbundet för kontinuerlig tillgång till färsk frukt. Att erbjuda sina medarbetare frukt är ett enkelt och praktiskt sätt för företag att visa sina anställda att de bryr sig om deras hälsa och välbefinnande. Du väljer själv storlek på fruktkorgen och hur ofta du vill ha frukten levererad. Naturligtvis är vi flexibla och kan justera beställningen utifrån dina önskemål. Vi erbjuder leverans av fruktkorgar till företag över hela landet. Välkommen att kontakta oss på Asteri för offert!

Välkommen att boka en kostnadsfri offert

Låt oss se om vi kan möta era behov. Boka en kostnadsfri offert idag och bli kontaktad inom 24h.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt offertförfrågan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om frukt

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Vad ingår i era fruktkorgar?

Våra fruktkorgar innehåller en mix av säsongens färska frukter, så som äpplen, päron, bananer och citrusfrukter.

Är förpackningen hållbar?

Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön och använder därför miljövänliga och återvinningsbara förpackningar.

Kan vi anpassa fruktkorgen efter våra önskemål?

Ja, absolut! Vi gör vårt bästa för att inkludera så många olika fruktsorter som möjligt i våra korgar, men om det finns särskilda önskemål så försöker vi alltid att tillmötesgå dem.

Varifrån kommer frukten?

Vi strävar efter att arbeta med lokala leverantörer så ofta som möjligt för att minimera vår påverkan på miljön och stödja lokal ekonomi. Detta innebär dock inte att vi inte inkluderar frukter från andra delar av världen när det är nödvändigt för att säkerställa den bästa kvaliteten.

Hur ofta levererar ni fruktkorgarna?

Vi levererar regelbundet så att frukten är färsk. Du bestämmer själv tidsintervallen för leveranserna och vi anpassar oss efter dina önskemål.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.