Rejäl och grundlig storstädning

Storstädning

Om storstädning

Asteri erbjuder kvalitativa storstädstjänster till företag. En storstädning är som det låter, en rejäl städinsats. Vi är flexibla och genomför storstädning när det passar din verksamhet. Det kan till exempel vara under ett planerat produktionsstopp i en industri, eller under ett lov i en skola. Vårt team består av erfarna och kompetenta medarbetare som med stolthet levererar märkbara resultat. Vid en storstädning ingår allt från dammsugning och torkning av ytor till mer avancerade tjänster som rengöring av fönster, lister och golv. Vi använder miljömärkta produkter för att säkerställa en hälsosam arbetsplats för både dina och våra medarbetare. Låt oss göra en rejäl insats för att märkbart förbättra helhetsintrycket av era lokaler och arbetsmiljön för era medarbetare. Vi lovar att det kommer märkas!

Välkommen att boka en kostnadsfri offert

Vi kan med vår erfarenhet och kompetens offerera avancerad städning. Låt oss se om vi kan möta era behov. Boka en kostnadsfri offert idag och bli kontaktad inom 24h.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt offertförfrågan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om storstädning

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Vilka tjänster erbjuder ni inom storstädning?

Vi erbjuder en brett utbud av tjänster, inklusive grundläggande städning som dammsugning och torkning av ytor samt mer avancerade tjänster som rengöring av fönster, lister och golv. Vi anpassar vårt erbjudande efter dina specifika behov.

Använder ni miljövänliga produkter?

Ja, vi använder enbart miljövänliga produkter för att säkerställa en hälsosam arbetsmiljö.

Hur garanterar ni kvaliteten på er tjänst?

Vi har ett robust kvalitetskontrollsystem på plats för att säkerställa att allt arbete uppfyller våra höga standarder.

Vilka är era arbetstider?

Vi har en flexibla arbetstider och strävar efter att minimera störningar för din verksamhet.

Kan vi få en gratis konsultation?

Ja, vi erbjuder gratis konsultationer för att hjälpa dig att avgöra vilka tjänster som bäst möter dina behov. Kontakta oss idag för att boka en tid.

Hur hanterar ni eventuella klagomål?

Vi tar alla klagomål på största allvar och strävar efter att snabbt lösa eventuella problem. Vi har en formell process för hantering av klagomål för att säkerställa en lösning på ett effektivt och tillfredsställande sätt.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.