Förläng livslängden på dina golv med professionell golvvård

Golvvård

Om golvvård

Låt våra experter på Asteri göra en underhållsplan för dina golv. Med rätt golvvårdsprogram, med metoder anpassade efter golvtyp, ökar golvets livslängd och ett välvårdat golv bidrar till ett positivt helhetsintryck. Det är smart för både plånboken och miljön. Vårt erfarna team av golvvårdsexperter arbetar med kvalitativa produkter och metoder för att säkerställa att dina golv bevaras. Vi erbjuder olika golvvårdslösningar, så som regelbunden golvvård, intensiv rengöring, reparation och renovering av golv samt förebyggande åtgärder i syfte att ytterligare förlänga livslängden på dina golv. Vi är stolta över att erbjuda en personlig och professionell tjänst som är anpassad efter dina unika behov. Vårt team kommer att arbeta nära dig för att säkerställa att du är nöjd med resultatet. Så om du vill ha en engagerad och kompetent partner inom golvvård, tveka inte att kontakta oss idag.

Välkommen att boka en kostnadsfri offert

Vi kan med vår erfarenhet och kompetens offerera avancerad städning. Låt oss se om vi kan möta era behov. Boka en kostnadsfri offert idag och bli kontaktad inom 24h.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt offertförfrågan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om golvvård

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Vad inkluderar era golvvårdstjänster?

Våra golvvårdstjänster inkluderar regelbunden vård, rengöring, intensiv rengöring, behandling, reparation och renovering av golv samt åtgärder för att förebygga skador och förlänga livslängden på dina golv.

Hur beställer jag era golvvårdstjänster?

Du kan enkelt beställa våra golvvårdstjänster genom att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi kommer att arbeta med dig för att säkerställa att du får den tjänst du behöver.

Kan ni arbeta utanför affärsverksamhetstid?

Ja, vi har flexibla tider och kan arbeta under affärsverksamhetstid eller utanför, till exempel över helgen eller på kvällar för att minimera störningar för din verksamhet.

Hur ofta bör jag boka era golvvårdstjänster?

Det beror på golvtyp och hur hårt slitage dina golv får (eller haft). Vi kan hjälpa dig att avgöra den optimala frekvensen för ers specifika ytskikt.

Använder ni miljövänliga produkter?

Ja, vi använder endast miljövänliga produkter som är säkra för både vårt team och dina medarbetare.

Vilken typ av golv kan ni ta hand om?

Vi har erfarenhet av att arbeta med ett brett utbud av golvtyper, inklusive trägolv, marmor, kakel och plattor.

Vilket är ert pris?

Våra priser varierar beroende på vilken typ av golvvård du behöver och storleken på ditt golv. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.