Specialister på byggstädning

Byggstädning

Om byggstädning

Vi erbjuder byggstädning när hantverkarna har arbetat klart. Få bort gips, sågspån, slipdamm och spår efter smutsiga arbetsskor, färgrester, maskeringstejp och annat som blir kvar efter ett bygge eller renovering. Kontakta oss idag för få en perfekt "nykänsla" och inflyttningsklart när hantverksarbetet är klart.

Välkommen att boka en kostnadsfri offert

Vi kan med vår erfarenhet och kompetens offerera avancerad städning. Låt oss se om vi kan möta era behov. Boka en kostnadsfri offert idag och bli kontaktad inom 24h.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt offertförfrågan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om byggstädning

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Vad ingår i byggstädning?

Byggstädning är en process för att rengöra och förbereda ett område för användning efter att byggprojektet har avslutats. Detta inkluderar en noga genomförd rengöring av alla ytor, inklusive golv, väggar, tak och rörsystem.

Varför är byggstädning viktigt?

Byggstädning är viktigt eftersom det garanterar att arbetsområdet är rent, säkert och tillgängligt för den planerade användningen. Noggrant utförd byggstädning hjälper till att säkerställa att ditt byggprojekt har avslutats på ett framgångsrikt sätt och att det nya arbetsområdet är redo för användning.

Vilka tjänster erbjuder ni förutom byggstädning?

Som ett ledande företag inom facility management erbjuder vi en rad tjänster förutom byggstädning och underhållstjänster. Vi arbetar nära med våra kunder för att förstå deras specifika behov och förse dem med en lösning som är anpassad för att möta dessa behov.

Hur lång tid tar byggstädningen?

Tiden för byggstädning varierar beroende på storleken på byggområdet och lokalernas utformning. Vi besiktar gärna lokalerna tillsammans och lämnar offert.

Vad är er erfarenhet inom byggstädning?

Vårt team består av utbildade och erfarna lokalvårdare med erfarenhet och kunskap om rengöring av olika ytskikt samt hantering av materialrester och dess specifika krav. Vi har över 30 års erfarenhet inom byggstädning och har utvecklat en process som garanterar en noga genomförd städning.

Använder ni miljövänliga produkter?

Ja, vi är stolta över att använda miljövänliga produkter för våra byggstädningstjänster. Vi tror att det är viktigt att skydda miljön och vi arbetar hårt för att säkerställa att vår verksamhet har en positiv påverkan på vår planet.

Hur arbetar ni med säkerhet på arbetsplatsen?

Säkerhet är en prioritet för oss på Asteri. Vi har en strikt policy för säkerhet på arbetsplatsen och arbetar hårt för att säkerställa att alla våra anställda följer våra säkerhetsrutiner.

Kan ni anpassa byggstädning efter våra specifika behov?

Ja, absolut! Vi anpassar vår byggstädningstjänst utifrån våra kunders önskemål.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.