Förnya din arbetsplats med vår högkvalitativa inredning

Inredning

Om inredning

Uppskatta den unika och personliga touch som vår inredning och möbler ger till din arbetsplats. Välj en flexibel lösning genom att hyra all inredning. Det ger oanade möjligheter till variation och förnyelse. Vårt breda sortiment av högkvalitativa designmöbler och inredning tillgodoser olika behov och stilar, från moderna och minimalistiska till klassiska och eleganta. Vi erbjuder också skräddarsydda paket för era medarbetares hemmakontor. En elegant gest från dig som arbetsgivare för att erbjuda din personal ett snyggt och ergonomiskt hemmakontor. Det gör också att du får bättre kontroll över din personals arbetsmiljö, oavsett om arbetet utförs på ert kontor eller i hemmet. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en trivsam och positiv arbetsmiljö!

Välkommen att boka en kostnadsfri offert

Låt oss se om vi kan möta era behov. Boka en kostnadsfri offert idag och bli kontaktad inom 24h.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt offertförfrågan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om inredning

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Vilka tjänster erbjuder ni?

Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa inredning och möbler, samt rådgivning, planering och projektledning för att hjälpa våra kunder att skapa en optimal arbetsmiljö.

Kan ni installera möblerna för mig?

Ja, vi erbjuder en tjänst för installation av möblerna för att göra det enkelt och smidigt för våra kunder. Vid hyra av möbler ingår det alltid.

Kan ni anpassa möblerna efter mina specifika behov?

Ja, vi erbjuder en mängd olika möjligheter för att anpassa våra möbler och inredning till våra kunders unika behov och önskemål.

Vad ingår i er rådgivningstjänst?

Vår rådgivningstjänst inkluderar en noggrann bedömning av kundens önskemål och behov, samt expertråd och rekommendationer för att säkerställa en optimal lösning.

Vad ingår i er planeringstjänst?

Vår planeringstjänst inkluderar en noggrann planering och design av kundens arbetsmiljö, inklusive möblernas placering och layout.

Vilka företag är era kunder?

Vi arbetar med ett brett spektrum av företag i olika branscher, från mindre kontor till stora företagskomplex.

Vilken leveranstid har ni?

Leveranstiden varierar beroende på våra kunders specifika behov och beställningar. Vi arbetar noga med varje kund för att säkerställa en snabb och effektiv leverans.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.