Smidig och effektiv diskservice

Disk

Om diskservice

Vi erbjuder diskservice till hotell. Med Asteri kan du lita på att all disk hålls undan, att arbetsstationer hålls fria och att allt är iordningställt och organiserat inför varje skift. Vår diskservice är flexibel för att möta dina specifika krav och behov. Du kanske behöver stärka upp vid toppar eller har behov av en helhetslösning. Vi kan ta hela funktionsansvaret eller avlasta vid sjukskrivningar eller i semestertider. Så, om du vill ha en pålitlig, högkvalitativ och hållbar diskservice för din verksamhet, tveka inte att kontakta oss!

Välkommen att boka en kostnadsfri offert

Låt oss se om vi kan möta era behov. Boka en kostnadsfri offert idag och bli kontaktad inom 24h.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt offertförfrågan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om diskning

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Kan ni anpassa er tjänster efter våra specifika behov?

Ja, vi har en flexibel och anpassningsbar tjänst som vi kan anpassa efter dina specifika krav och behov.

Använder ni miljövänliga produkter?

Ja, vi använder endast miljövänliga produkter och har en effektiv återvinning och avfallshantering för att minimera vår påverkan på miljön.

Vad händer om jag är missnöjd med er tjänst?

Vi tar alltid feedback på allvar och strävar efter att uppfylla eller överträffa våra kunders förväntningar. Om du är missnöjd med vår tjänst, vänligen kontakta oss så att vi kan lösa problemet.

Kan vi få underhåll på helger och kvällar?

Diskningen sker enligt dina specifika behov och preferenser. Vi kan erbjuda daglig diskning eller tung rengöring beroende på vad som passar ditt företag bäst.

Behöver jag tillhandahålla utrustning och produkter?

Både ja och nej. Vi kan åta oss hela funktioner där utrustning ingår. Det vanliga är dock bemanningslösningar där vi står för personal och utförandekompetens med kundens befintliga utrustning.

Hur ser era arbetstider ut?

Vi har flexibla arbetstider och vi strävar efter att möta dina specifika krav och behov.

Vad har ni för priser?

Våra priser varierar beroende på storleken på din verksamhet och de tjänster du önskar. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert. Det vanliga är bemanningslösningar på månadsbasis, ibland veckobasis vid arbetstoppar eller för att täcka upp vid semestrar.

Hur gör jag för att boka er tjänst?

Du kan enkelt boka vår tjänst genom att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att höra från dig!

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.