Förbättra gästupplevelsen med vår premium husfrusservice

Husfru

Om husfruservice

Välkommen till Asteri! Vi erbjuder enastående husfruservice till hotell som vill erbjuda en högkvalitativ och exklusiv känsla för sina gäster. Vi förstår vikten av effektivitet och noggrannhet för att varje gäst ska få samma unika upplevelse. Snabb tillgång till rummet, ren och fräsch "nykänsla" varje gång. Allt på rummet ska fungera. Samtidigt krävs ordning och reda bakom kulisserna. En husfru kan bland annat hjälp till med: Välplanerad lageromsättning på förbrukningsartiklar och textilier - så att allt finns hemma men utan att bygga kostsam överkapacitet Schemaläggning och adminitration Koordinering med tekniska team för att säkerställa perfekt fungerande gästrum Rekrytering av nya medarbetare Utbildning och kompetensutveckling för hotellets medarbetare Utveckling av arbetsmetoder Listan kan göras lång över arbetsuppgifter och funktioner som våra husfruar kan ansvara för. Varje uppdrag skräddarsys efter just ditt hotell och målgrupp. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om vår husfruservice - För en upplevelse att minnas och längta tillbaka till.

Vanliga frågor om tjänsten husfru

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt offertförfrågan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om tjänsten husfru

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Vad ingår i ert husfrusservice?

Våra husfrustjänster kan inkludera allt från administration som schemaläggning, budget, rekrytering och inköp till ansvar för rumsstädningen. Varje uppdrag skräddarsys efter era behov och förutsättningar.

Är ert husfrutjänster tillgängliga för alla hotell?

Ja, våra husfrutjänster är tillgängliga för alla hotell oavsett storlek.

Vilken typ av kompetens har ert husfrusteam?

Våra husfruar är erfarna, välutbildade och serviceinriktade. Vi strävar alltid efter att leverera en tjänst som överstiger förväntningarna.

Kan era husfrustjänster anpassas för specifika behov?

Ja, vår tjänst är flexibel och anpassas i nära samarbete mer er som kund utifrån ert hotells specifika önskemål och behov.

Hur ofta kommer er husfru till hotellet?

De flesta av våra husfruar är på plats heltid på hotellet och är en del av serviceteamet. Men vi åtar oss också uppdrag för mindre verksamheter där det räcker med besök ett par gånger i veckan för översyn så att allt fungerar som det ska och stämma av med lokalvårdarna/servicepersonalen att de har vad de behöver för att fortsätta leverera hög service.

Hur ser er tillgänglighet ut?

Vår service levereras när verksamheten så kräver. För att komma i kontakt med oss för att prata servicelösningar når du oss enklast mellan 9-17 vardagar.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.