Upplev den bästa rumsstädningen med Asteri

Rumsstädning

Om rumsstädning

Rumsstädning med hög kvalitet är viktig för gästens hotellupplevelse. Rummen ska vara rena, fräscha och ge en "nykänsla" för varje gäst. Samtidigt ska rummen städas med effektiva metoder så att nästa gäst snabbt kan ta hotellrummet i anspråk. Städningen ska därtill vara hållbar för personalen. Låt oss på Asteri ta hand om rumsstädningen för en tjänst med hög kvalitet, flexibelt och effektivt utförande. Vår rumsstädning garanterar effektivitet och ett kvalitativt resultat. Vi använder bara miljövänliga produkter som är säkra för medarbetare, gäster och miljön. Vårt team arbetar flexibelt utifrån aktuell beläggning, så att du inte behöver oroa dig för att städningen stör gästflödet. Vi erbjuder också regelbundna kvalitetskontroller för att säkerställa att du alltid får den kvalitet du förväntar dig. Om letar efter en partner som tar gästupplevelsen på allvar, som levererar högkvalitativ städning och som är enkel att samarbeta med, är vi det perfekta valet för dig. Kontakta oss för offert redan idag!

Välkommen att boka en kostnadsfri offert

Vi kan med vår erfarenhet och kompetens offerera avancerad städning. Låt oss se om vi kan möta era behov. Boka en kostnadsfri offert idag och bli kontaktad inom 24h.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt offertförfrågan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om rumsstädning

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Vilken typ av utbildning har era lokalvårdare?

Våra lokalvårdare inom hotell är utbildade inom städning. Vissa har gått PRYL eller SRY, andra har gått Asteris grundutbildning. Många har flera års erfarenhet inom lokalvård. Inför ett nytt uppdrag går samtlig personal introduktion för att lära sig hur just ditt hotell ska städas.

Kan ni anpassa er städtjänster efter våra specifika behov?

Definitivt! Vi förstår att varje hotell har unika behov när det gäller rumsstädning. Vi anpassar våra tjänster för att uppfylla dina specifika krav och önskemål.

Använder ni miljövänliga produkter?

Ja, vi använder endast miljömärkta produkter (Svanen, Bra miljöval eller EU Eco label) som är säkra för både användare och miljö. Vi strävar efter att minimerar vår kemikalieanvändning och städar i så stor utsträckning som möjligt kemikaliefritt.

Är ni ett anställningsföretag eller använder ni frilansande lokalvårdare?

Vi är ett anställningsföretag och alla våra lokalvårdare är anställda av oss. Vi har kollektivavtal och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Hur kan vi boka en städtjänst med er?

Du kan enkelt be om en offert på rumsstädning via vår hemsida. Ange ditt namn, e-postadress, telefonnummer och datum för den önskade städtjänsten, så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.