Låt våra serviceproffs bemanna ditt företag

Bemanning

Om bemanning

Söker du rätt kompetens för service på din arbetsplats? Vi på Asteri erbjuder en kompetent och pålitlig bemanning för servicefunktioner. För företag i alla storlekar. Låt oss hjälpa dig att hitta den rätta personalen för just ditt företag. Asteri kan ansvara för hela servicefunktioner på ditt företag eller utvalda delar. Vi vet vilken kompetens som behövs och är experter på att hitta rätt personal till rätt kund. Vi erbjuder bemanningstjänster inom bland annat: Vaktmästeri Reception Interna flyttar Konferensservice Posthantering Säkerhetsadministration Kontakta oss idag så berättar vi om hur Asteri kan avlasta era servicefunktioner och erbjuda service i världsklass!

Välkommen att boka en kostnadsfri offert

Låt oss se om vi kan möta era behov. Boka en kostnadsfri offert idag och bli kontaktad inom 24h.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt offertförfrågan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om bemanning av servicefunktioner

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Vad är facility management och bemanningstjänst?

Facility management är den strategiska och taktiska ledningen av de fysiska och tekniska systemen i ett företags lokaler. Bemanningslösningar är en del av detta, där servicepersonal kan anlitas för att driva hela servicefunktioner eller för kortare perioder vid arbetstoppar eller vakanser.

Vilken sorts personal kan ni hjälpa oss att hitta?

Vi kan hjälpa dig att hitta personal för en mängd olika positioner, inklusive administrativ personal, reception, säkerhetsadministration, post och logistik, samt vaktmästeri.

Hur fungerar er rekryteringsprocess?

Vi börjar med en noggrann bedömning av era specifika behov och krav, följt av en sökning i vår pool av kvalificerade kandidater. Vi intervjuar sedan de mest lämpliga kandidaterna och presenterar de bästa alternativen för dig att välja mellan.

Hur går det till när ni ansvarar för en hel servicefunktion?

Vi börjar med att noga gå igenom era behov, rutiner och processer för funktionen, till exempel besöksflöde i en reception, vilka system som används och hur den interna organisationen fungerar. Därefter sätter vi upp ett förslag på lösning inkluderande vilken kompetens som bäst skulle bemanna funktionen hos just er. När vi är överens sätter vi igång rekryteringen samt förbereder rutiner och instruktioner inför övertag av servicefunktionen. Givetvis planerar vi uppstarten tillsammans med er.

Vem är målgruppen för er tjänst?

Vår målgrupp är företag i alla storlekar som söker en effektiv och pålitlig lösning för bemanning och drift av deras servicefunktioner.

Varför ska vi välja er för vår bemanning?

Vi är experter på att hitta och motivera servicepersonal med rätt kompetens och attityd för olika företagskulturer. Vi har också en bred pool av kompetenta och erfarna professionella medarbetare med lång erfarenhet av service inom olika branscher.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.