Förbättra din arbetsplats med enastående kaffe från våra kaffemaskiner

Kaffemaskiner

Om kaffemaskiner

Kaffe är en viktig del av vardagen för många människor. Vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder de bästa kaffemaskinerna på marknaden. Vi förstår vikten av en god kopp kaffe för att kickstarta dagen och hålla dig på topp under arbetsdagen. Därför har vi valt att erbjuda ett utvalt sortiment av kaffemaskiner från de främsta tillverkarna. Våra utvalda kaffemaskiner är utformade för att leverera en enastående smakupplevelse, varje gång. De är lätta att använda och underhålla. I vår tjänst ingår påfyllning av kaffe, service och rengöring. En bekymmersfri service så att du kan fokusera på viktigare saker, så som att driva ditt företag. Välkommen att kontakta oss för mer information och offert!

Välkommen att boka en kostnadsfri offert

Låt oss se om vi kan möta era behov. Boka en kostnadsfri offert idag och bli kontaktad inom 24h.

Vi tillhandahåller tjänster
i nästan hela Sverige!

Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att Asteri Facility Solutions AB lagrar och behandlar de personuppgifter som lämnats ovan för att ge dig det begärda innehållet.

Tack! Ditt offertförfrågan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när meddelandet skickades.

FAQ

Vanliga frågor om kaffemaskiner

Har ni fler frågor går vi gärna igenom dem vid ett personligt möte.

Ingår service av kaffemaskinen?

Vår serviceplan inkluderar installation, skötsel, rengöring och påfyllning. Vi ser till att din kaffemaskin alltid fungerar optimalt.

Hur enkelt är det att använda kaffemaskinerna?

Våra kaffemaskiner är utformade för att vara enkla att använda med tydliga menyer och val. Vi väljer tillsammans med er en kaffemaskin som uppfyller era önskemål.

Kan vi välja vilken kaffemaskin vi vill?

Ja, vi har en bred portfölj av kaffemaskiner från de främsta tillverkarna, så du kan välja den som bäst passar ditt företags behov. Det finns premiumalternativ med färsk mjölk och hela bönor och det finns maskiner med vanligt pulverkaffe och mjölkpulver. Oavsett vilken du väljer kommer kaffet smaka gott, vi har bara valt ut kaffemaskiner som ger enastående kaffe.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.