Partnerskap i fokus

Asteri i nytt avtal med Bonnier Fastigheter – fokus på kvalitet, hållbarhet och innovationer.

Asteri Facility Solutions

3/2/2024

14/3/2023

2 min läsning

Nyheter

Asteri i nytt avtal med Bonnier Fastigheter – fokus på kvalitet, hållbarhet och innovationer.

Asteri har valts som vinnande leverantör av Lokalvårdstjänster till Bonnier Fastigheter med start redan nu under våren. Avtalet omfattar service till de kommersiella fastigheterna i Stockholm och Uppsala.

Innovativt partnerskap

Asteri har valts som vinnande leverantör av Lokalvårdstjänster till Bonnier Fastigheter med start redan nu under våren. Avtalet omfattar service till de kommersiella fastigheterna i Stockholm och Uppsala. Målet med upphandlingen var att hitta en aktör som känner stolthet för sin verksamhet, är lyhörd för utveckling, och vill växa tillsammans - att inleda partnerskap med där kvalitet, innovation och proaktivitet står i centrum.

 

”Det här uppdraget landar helt rätt för oss säger Maria Chagot, VD på Asteri. Vi har stort fokus på innovativa och miljövänliga lösningar som på allvar skapar värde för våra kunder, våra kunders medarbetare och för Bonnier Fastigheter de så viktiga hyresgästerna. Här kan vi, utöver en kvalitativ och nytänkande lokalvård, också erbjuda hyresgästerna till exempel webshop med allt man kan tänkas behöva till arbetsplatsen. Hyresgästerna kan också snabbt och enkelt beställa extra städning i ett helt digitaliserat flöde. -Jag ser mycket fram emot det här samarbetet, där öppenhet och transparens i partnerskapet blir centralt. Det har känts rätt från första mötet, eller egentligen från att vi fick till oss förfrågan och läste på om Bonnier Fastigheters verksamhet. Vi har från början och hela vägen haft ett ”win-win”-tänk i vår lösning. Det är så vi vill jobba – i partnerskap där båda parter har en sund affär och med stort förtroende för varandra, utvecklar verksamheten tillsammans, säger Maria.

 

”Efter en professionell dialog och stor lyhördhet genom hela processen föll vårt val på Asteri. De var den aktör som bäst kunde visa konkreta förslag på utveckling och innovation redan i anbudsskedet och har genomgående haft stort fokus på både miljön, människorna, servicen samt helhetsekonomin för våra lokaler och hyresgäster. Det har varit viktigt för oss att våra hyresgäster ska få en hög kvalité, tillgänglighet och hållbar service” säger Katrin Andréasson, Affärsområdeschef för Bonnier Fastigheter Service. ”Asteris lösning ligger i framkant inom lokalvård och de har en innovativ syn på helhetsleveransen och digitalisering för att slutkunden ska få en så bra upplevelse som möjligt. De kunde också erbjuda fler servicetjänster till våra hyresgäster vilket vi såg som ett stort plus. -Det stärker ju även vårt erbjudande som fastighetsägare”, fortsätter Katrin. 

 

Uppdraget löper i 4 år med möjlighet till förlängning och startar redan i maj. Totalytan för objekten som ingår i uppdraget är drygt 65 000 kvm och återfinns i Stockholm och Uppsala. Kontor och köpcentrum är huvudinriktningen för fastigheterna. 

Läs mer om vår nya kund Bonnier Fastigheter här.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.