Lediga tjänster

Välkommen att söka arbete som housekeeper

Housekeeping / Hotellstädning

Till vår hotellverksamhet i Stockholm söker vi ett flertal ansvarstagande servicemedarbetare som vill vara med på vår resa att bli den bästa serviceleverantören. Du kommer få arbeta på något eller några av våra kunders fantastiska hotell.

Housekeeper i Stockholm

Om Asteri Facility Solutions AB

Asteri Facility Solutions AB (Asteri) är en av de ledande serviceleverantörerna av Cleaning och Facitility Management-lösningar i Sverige och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Asteris kunder inkluderar några av de största företagen i Norden samt medelstora privata företag, hotellkedjor, butiker och myndigheter inom den offentliga sektorn.

Läs gärna mer om oss som företag på www.asteri-fs.se.

Servicemedarbetare inom housekeeping/hotellstäd

Till vår hotellverksamhet i Stockholm söker vi ett flertal ansvarstagande servicemedarbetare som vill vara med på vår resa att bli den bästa serviceleverantören. Du kommer få arbeta på något eller några av våra kunders fantastiska hotell.

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare inom housekeeping på Asteri så kommer du arbeta med att städa hotellrum och korridorer utifrån vårt tjänstekoncept med fokus på att leverera den bästa servicen. Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak omfatta:

  • Dammsugning
  • Moppning
  • Sängbäddning
  • Städning av badrum
  • Damning
  • Avtorkning
  • Avfläckning
  • Felrapportering
  • Samt andra förekommande servicerelaterade arbetsuppgifter

Vem är du?

Vi söker dig som gillar att ge service och har ett positivt förhållningssätt och attityd till arbetet, kunder och dina arbetskamrater.

Du är kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta mot målet att varje gäst ska ha en trivsam upplevelse under sin vistelse på hotellet.

Du är en god ambassadör för Asteri och är en driftig, lojal och flexibel person.

Övrigt

Vi ser gärna att du har minst en månads tidigare erfarenhet av hotellstäd i Sverige, dock är vi villiga att lära upp rätt person om erfarenhet saknas.

Det är viktigt att du talar och förstår yrkessvenska och/eller engelska.

Verksamheten pågår alla dagar i veckan både dagtid och kvällstid varpå dina arbetstider kan komma att variera och även infalla på helger.

Vårt erbjudande

Lön och goda anställningsförmåner enligt kollektivavtal (Visita-HRF)

Tidsbegränsad anställning vid behov (enstaka dagar)

Placeringsort

Stockholm

Ansökan

Jag vill söka tjänsten

Vill du söka tjänsten ovan så är du välkommen att fylla i formuläret nedan.

Bifoga CV och eventuellt personligt brev
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.

För att kunna ge dig det begärda innehållet måste vi lagra och behandla dina personuppgifter. Om du samtycker till att vi lagrar dina personuppgifter för detta ändamål, markera kryssrutan nedan.

Tack! Din ansökan har skickats!
Ojdå! Något gick fel när ansökan skickades.

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.